Γιατί να δημιουργήσεις το site σου σε WordPress;

WordPress site Digibrain

Είσαι επιχειρηματίας και θέλεις να δημιουργήσεις ένα site για την επιχείρησή σου; Αν ναι, τότε σίγουρα έχεις ακούσει για το WordPress. Είναι μια δημοφιλής πλατφόρμα δημιουργίας ιστοσελίδων που χρησιμοποιείται από εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Αλλά γιατί να επιλέξεις το WordPress για το site σου;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους το WordPress είναι μια εξαιρετική επιλογή για κάθε επιχείρηση. Ακολουθούν μερικά από τα οφέλη του:

  • Είναι εύκολο στη χρήση: Είναι μια πολύ εύκολη πλατφόρμα για να χρησιμοποιήσεις. Το menu είναι απλό, κατανοητό και μπορείς να προσθέσεις/αφαιρέσεις ό,τι θες. Όμως μην αγχώνεσαι, θα σου δείξουμε tutorial για τον τρόπο λειτουργίας.
  • Είναι ευέλικτο: Είναι ένα πολύ ευέλικτο σύστημα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσεις οποιουδήποτε είδους site. Εάν θέλεις να δημιουργήσεις ένα blog, ένα e-shop, μια επαγγελματική ιστοσελίδα ή κάτι άλλο, το WordPress μπορεί να το κάνει.
  • Είναι ασφαλές: Είναι μια ασφαλής πλατφόρμα που ενημερώνεται συνεχώς με νέες ενημερώσεις ασφαλείας. Αυτό βοηθά στην προστασία του site σου από κακόβουλο λογισμικό και επιθέσεις. Παρόλα αυτά, στη Digibrain παρέχουμε καθημερινή υποστήριξη!
  • Είναι φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης: Είναι σχεδιασμένο για να είναι φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης. Αυτό σημαίνει ότι το site σου θα έχει περισσότερες πιθανότητες να εμφανιστεί στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google αλλά και στα Meta Ads – Google Ads.
wordpress site Digibrain
WordPress και ασφάλεια

Εκτός από τα παραπάνω, το WordPress προσφέρει και άλλα οφέλη που μπορούν να βοηθήσουν την επιχείρησή σου να αναπτυχθεί.

Για παράδειγμα, το WordPress μπορεί να σε βοηθήσει:

  • Να αυξήσεις τις πωλήσεις σου: Σου επιτρέπει να δημιουργήσεις ένα e-shop για να πουλάς τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σου online.
  • Να προσελκύσεις νέους πελάτες: Σου επιτρέπει να δημιουργήσεις ένα blog για να δημοσιεύσεις περιεχόμενο που θα προσελκύσει νέους πελάτες.
  • Να παρέχεις εξυπηρέτηση πελατών: Σου επιτρέπει να δημιουργήσεις ένα τμήμα FAQ για να απαντήσεις στις συχνές ερωτήσεις των πελατών σου.
  • Μη ξεχνάς το SEO: Το SEO είναι η διαδικασία βελτιστοποίησης του site σου για τις μηχανές αναζήτησης. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις για να βελτιώσεις το SEO του site σου, όπως η χρήση σχετικών keywords και η δημιουργία ποιοτικού περιεχομένου.

WordPress site Digibrain

Εάν δεν έχεις ακόμα site, ήρθε η ώρα να το αποκτήσεις. Στη Digibrain έχουμε πολυετή εμπειρία στην κατασκευή ιστοσελίδων. Δες δείγματα από πελάτες μας! Αν ενδιαφέρεσαι να μάθεις περισσότερα για το πώς μπορούμε να σε βοηθήσουμε, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας.