Υπηρεσίες

Social Media Management – Content Creation

Περιεχόμενο που σε συνδέει με τον πελάτη

Πάτα εδώ για να δεις τον τιμοκατάλογο

Δεν υπάρχουν πολλές επιχειρήσεις δίχως ενεργή ψηφιακή παρουσία. Η Gen Z ξεκίνησε να βγαίνει στην αγορά εργασίας και μάντεψε, αυτή η γενιά είναι διαρκώς με το κινητό στο χέρι. Ακόμη και οι προηγούμενες γενιές και μάλιστα πολλοί από αυτούς έχουν γίνει content creators!

Από ότι καταλαβαίνεις, τα social media είναι ένα ισχυρό εργαλείο για την προώθηση της επιχείρησής σου και την αύξηση των πωλήσεων. Ωστόσο, για να έχεις επιτυχία, πρέπει να δημιουργήσεις περιεχόμενο που να εμπνέει και να ενημερώνει το κοινό-στόχο σου.

Εμείς, στην Digibrain, είμαστε ειδικοί στη δημιουργία περιεχομένου για τα social media. Δημιουργούμε κάθετα βίντεο και εικόνες που είναι ελκυστικά, ενημερωτικά και αποτελεσματικά. Φυσικά και ερχόμαστε στο χώρο σας για την ανάγκη των γυρισμάτων!

Προσφέρουμε:

Δημιουργούμε περιεχόμενο που ταιριάζει στις ανάγκες και τους στόχους της επιχείρησής σου.

Χρησιμοποιούμε τις τελευταίες τάσεις και τεχνικές για να δημιουργήσουμε περιεχόμενο που είναι ελκυστικό και αποτελεσματικό.

Παρακολουθούμε την απόδοση του περιεχομένου και παρέχουμε feedback, προκειμένου να γίνουν οι αντίστοιχες βελτιώσεις.

Θες να ξεκινήσεις;

Μην περιμένεις!

Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
Fill out this field

Οι διαφημίσεις Google Ads και Meta Ads μπορούν να σε βοηθήσουν να φτάσεις σε ένα ευρύτερο κοινό και να κάνεις την επιχείρησή σου γνωστή.

Οι διαφημίσεις Google Ads και Meta Ads μπορούν να σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις σχέσεις με τους πελάτες σου και να τους ενθαρρύνεις να αλληλοεπιδράσουν μαζί σου.

Οι διαφημίσεις Google Ads και Meta Ads μπορούν να σε βοηθήσουν να αυξήσεις τις πωλήσεις σου, προσελκύοντας νέους πελάτες και οδηγώντας τους στην ιστοσελίδα τους ή στο κατάστημά σου.

Meta & Google Ads

Πώς θα βοηθήσουν την επιχείρησή μου;

Πάτα εδώ και δες τον τιμοκατάλογο

Η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ αυτών των δύο είναι πως οι Meta Ads εμφανίζονται μόνο στις Meta πλατφόρμες και οι Google Ads στη Google. Ανάλογα το στόχο που έχεις, θα κάνεις και την αντίστοιχη διαφήμιση. Συνήθως για να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα συνδυάζοντάς τα και έχουμε τα εξής οφέλη:

Θες να ξεκινήσεις;

Μην περιμένεις!

Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
Fill out this field

Copywriting

Πείσε τον δυνητικό πελάτη

Το copywriting είναι η τέχνη της πώλησης μέσω του γραπτού λόγου. Στην ουσία ο copywriter ή αλλιώς ο κειμενογράφος θα συντάξει ένα κείμενο – όχι πολύ μεγάλο σε έκταση – με σκοπό την προώθηση ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας.

Κατόπιν έρευνας της επιχείρησης και των ανταγωνιστών, ο copywriter δημιουργεί κείμενα που κάνουν επίκληση στο συναίσθημα των δυνητικών πελατών. Σημαντικό είναι ο copywriter να γνωρίζει το τι θέλει να ακούσει, να δει ή να διαβάσει ο χρήστης προκειμένου να ταυτιστεί με τη διαφήμιση.
Ενδεικτικά, κάποια από τα πράματα που μπορεί να ασχοληθεί ένας copywriter είναι:

Online και offline διαφημίσεις
Email campaigns
Headlines
Web pages

Θες να ξεκινήσεις;

Μην περιμένεις!

Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
Fill out this field

Content Writing

Δημιούργησε περιεχόμενο που προσφέρει κάτι

Το content writing είναι η διαδικασία δημιουργίας κειμένου που έχει σκοπό να ενημερώσει, να ψυχαγωγήσει ή να εμπνεύσει τους αναγνώστες. Είναι ένα σημαντικό εργαλείο για κάθε επιχείρηση που θέλει να δημιουργήσει σχέσεις με το κοινό της και να αυξήσει την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας της. Πρωταρχικός στόχος είναι η υψηλή οργανική εμφάνιση στις μηχανές αναζήτησης λ.χ. Google.

Ενδεικτικά, κάποια από τα πράματα που μπορεί να ασχοληθεί ένας content writer είναι:

Blog Posts
Άρθρα σε Έντυπα
Web Pages
Social Media Posts
Video Scripts

Θες να ξεκινήσεις;

Μην περιμένεις!

Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
Fill out this field

Κατασκευή ιστοσελίδας και σχεδιασμός

Θέλω site και logo, πώς θα γίνει;

Πάτα εδώ και δες τον τιμοκατάλογο

Στην Digibrain έχουμε αναλάβει δεκάδες projects τόσο σε web development όσο και σε γραφιστικό σχεδιασμό. Πριν ξεκινήσεις την οποιαδήποτε ενέργεια digital marketing, είναι απαραίτητο να έχεις site και αν έχεις, θα πρέπει να σιγουρευτούμε πώς όλα λειτουργούν σωστά. Δες δείγματα εδώ.